Kreu | Rreth nesh | Kontakt

Sherbimet GIS-Albania

 • Programime GIS
  Shoqeria GIS-ALBANIA ofron eksperiencen e saj per programime te ndryshme ne fushen e GIS sipas nevojave dhe kerkesave te klientit. Informacioni i bollshem hartografik dixhital, si dhe eksperienca disa vjecare ne fushen e programimeve jane nje garanci per produkte dinjitoze.


 • Dixhitalizime
  Shoqeria GIS-ALBANIA ka eksperience disa vjecare ne dixhitalizim hartash te shkalleve dhe tematikave te ndryshme. Gjithashtu ofrojme skanim te hartave te formateve te ndryshme dhe gjeoreferencim te sakte te imazheve.


 • Formulim hartash dhe atllasesh te ndryshme, te gateshme per fazen e botimit.


 • GIS-Tirana
  Program kompjuteri per infrastrukturen dhe sherbimet ne Tirane. Pershtatet per cdo qytet tjeter.


 • Trajnime
  Prane shoqerise GIS-ALBANIA organizohen kurse trajnimi per GIS


 • Printime
  Me ngjyra ose bardh e zi deri ne format A0


 • Punime topo-gjeodezike
  Punime topo-gjeodezike duke filluar nga rilevime te shkalleve te ndryshme deri ne zbatim te punimeve topografike ne objekte inxhinierike si rruge, kanalizime, ujesjellesa apo godina te ndryshme banimi ose industriale.