Kreu | Rreth nesh | Kontakt

Pjesemarrje ne projekte te GIS-Albania

  • Projekti i krijimit tė Sistemit tė Rregjistrimit tė Pasurive tė Paluajtėshme nė Republikėn e Shqipėrisė (Projekt i Bankės Botėrore)


  • Projekti “Albanian Watersheed Assessment” (Projekt i US Forest Service)


  • Projekti "Improvement of Water Supply and Waste Water Disposal in Kosovo"


  • Projekti "Land Use Policy Project (LUP)", partner me Agrotec SpA Itali.


  • Projekti per Inventarizimin Kombetar te Pyjeve (IKP) ne Shqiperi,partner me Agrotec SpA Itali.


  • Projekti i Rehabilitimit te Ujitjes dhe Kullimit (Projekt i Bankės Botėrore)


  • Projekti i pėrmirsimit tė rrjetit tė kanalizimeve pėr Tiranėn (NJS-Japoni)


  • Projekti i sistemimit urbanistik tė Tiranės (Projekt i Bankės Botėrore)


  • Projekti i krijimit tė Sistemit tė Rregjistrimit tė Pasurive tė Paluajtėshme nė Republikėn e Kirkiztanit (Projekt i Bankės Botėrore)