Kreu | Rreth nesh | Kontakt

Produktet GIS-Albania

 • Harta fizike e Shqiperise
  Harta fizike e Shqiperise, modeli 3D


 • Harta administrative e Shqiperise
  Ndarja e Shqiperise ne Prefektura, Rrethe, Bashki, Komuna, Fshatra


 • Harta Topografike (1:25'000), 3D, izoipset cdo 10 m, si dhe (1:10'000) 3D, izoipset cdo 5 m, per te gjithe territorin e vendit.
  Izoipset cdo 10 m (5 m), rrjeti hidrografik, rrugor, mbulesa pyjore etj.


 • SELLMAX


 • Harta e Tiranės
  Harta rrugore e qytetit tė Tiranės


 • Harta qytetesh (1:500) dhe fshatrash (1:2'500)
  Hartat me te detajuara qe ekzistojne per te gjithe qytetet dhe shumicen e fshatrave te Shqiperise